Autor: Informer.rs

29.11.2022.

11:57

Foto: REUTERS/Hannah Mckay

Sport

BORJANOVA BAKA LJUTA JER POMINJE KRAJINU: Zašto? Baba ti je Hrvatica, tata...

Oglasila se čak i baka Milana Borjana, Štefica Borjan, prenosi dnevnik.hr. Tamošnji mediji posetili su selo u kome i dalje živi Borjanova baka,

- Malo je reći da sam ljuta. Trebao je makar malo pobediti - rekla je Štefica, pa se osvrnula na podatak da je primio četiri pogotka:

- Neka je, pa šta ću mu ja? Da li sam mu ja kriva?

Prašinu su u komšiluku podigle Borjanove izjave da je rođen u Kninu, delu Republike Srpske Krajine.

- Nije on govorio ništa naročito. On je samo rekao da je rođen u Kninu. Da voli, kako se kaže, Krajinu. J**la ga Krajina. Ja sam bila odmah ljuta, zašto da spominje Krajinu, a baba ti je Hrvatica, tata je polu Srbin, polu Hrvat, šta bi hteli?

Informer

Štefica Borjan

kaže baka da nema mržnje u porodici:

- Ma nema, nema. Niko nikoga ne mrzi, niko nikoga ne prezire - rekla je baka Milana Borjana.

Informer

 

Hrvatski navijači uvredljivo su skandirali Snežani i Milanu. Na tome se nisu zaustavili. U javnost je isplivao Milanov broj telefona i njegove supruge, pa su ih tokom noći uznemiravali, zvali i slali užasne poruke.

Snežane je putem Instagrama podelila samo deo odvratnih poruka: "Nisam Livaja, ali znam i ja zabiti", pa sve do "Hoće li Milan traktorom do Beograda?", aludirajući na akciju Oluja u kojoj je Borjanova porodica proterana iz Hrvatske.

- Ok, pobedili ste, vređali celu utakmicu. Koja je poenta da ste izbacili na fb naše brojeve  telefona i da nas zovete celu noć i šaljete poruke, vređate? Instagram ste nam blokirali sa najtrašnijim uvredama: koliko ste bolesni i zadojeni mržnjom! Svako normalan bi slavio pobedu, a vi živite i slavite mržnju - napisala je Snežana na Instagramu, koja je pre toga huliganima poručila da nisu pobedili.

Bonus video