Autor: Informer.rs

04.12.2022.

10:11

Foto: Starsportphoto©

Sport

LJUBAV PREMA VOLJENOJ ZEMLJI... Račić tuguje i poručuje: Sve ovo će nas ojačati, ponosan sam na momke...

Fudbaleri Srbije sa velikim ambicijama otputovali su na Svetsko prvenstvo u Katar, ali takmičenje na Mundijalu završili su posle samo tri meča u G grupi.

Orlovi zauzeli poslednje mesto u grupi sa samo jednim osvojenim bodom, sa Kemerunom su odigrali 3:3, dom su poraćeni od Brazila 0:2 i Švajcarske 2:4.  Fudbaleri Srbije oglasili su se na društvenim mrežama nakon bolne eliminacije sa Mundijala. Prvi je to uradio Vanja Milinković Savić, odmah za njim Filip Kostić i Dušan Vlahović, a najemotivniju poruku poslao je Uroš Račić.

Informer

 

Ljubav prema voljenoj zemlji ima samo emociju koja je čista i iskrena. Naučio sam da je fudbal nesto najlepše što mi se desilo u životu i dao mi je najbolje u životu! Da se ponovo rodim opet bih bio fudbaler. Znam da će teške proći i doći dobre stvari iako to po nekada nije sve tako jednostavno i lako ali je lepo i kada rezultati ne prate svo odricanje i težinu koju nosi profesionalizam! Verujem da će nas sve ovo ojačati i da ćemo u nekoj sledećoj rundi mi biti na pobedničkom postolju i slaviti sve ovo što danas tugujem iako i tada kao i sada želim da budem ponosan na sve momke koji su dali svoj maksimum i koji će, daće Bog, veoma brzo slaviti zajedno sa mnom u nekom od narednih velikih takmičenja! Živeo fudbal, živela Srbija - napisao je Račić na Instagramu.

Informer

 

Orlovi se u Srbiju vraćaju u nedelju, dok će se selektor Dragan Stojković naciji obratiti u ponedelja, konferencija za medije zakazana je za 14 časova.

Bonsu video