Autor: Informer.rs

05.12.2022.

10:57

Foto: printscreen instagram

Sport

IMPERATOR DOTAKAO DNO! Legendarni Brazilac se RAZVEO posle 24 dana provedenih u braku! Razlog je KRAJNJE BIZARAN!

Legendarni brazilski penzionisani fudbaler Adrijano prolazi kroz težak period, jer se razveo sa suprugom Mikaelom Meskito. Ona je 15 godina mlađa od njega, a par se razišao posle samo 24 dana provedenih u braku.

Njih dvoje su nekoliko dana ranije objavljivali zajedničke fotke, a tokom novembra meseca su planirali žurku za prijatelje i roditelje.

Ipak, Mundijal u Kataru je najveći "krivac" što su se Adrijano i Mikaela ovako brzo razišli. Naime, slavni napadača i gospođa Meskito su se posvađali pošto se nekadašnji reprezentativac odlučio da ode kod prijatelja u Penju u južnom Brazilu da bi gledao zajedno sa njima utakmicu svojih zemljaka i Švajcarske.

Vratio se Adrijano kući posle dva dana, zbog čega je nastala velika rasprava sa Mikaelom i oni su prestali da se prate na društvenim mrežama, piše Ekstra Globo.

Informer

Adrijano prolazi kroz težak period

Adrijano je u Inter stigao davne 2001. godine, a pet godina je proveo tamo dok nije postao jedan od najboljih napadača italijanske Serije A. Povrede, pad forme i lični problemi su ga sputali da ostvari sav svoj potencijal.

Priznao je da je u međuvremenu postao zavistan od alkohola, u kojem je našao utehu pošto mu je otac preminuo. Karijeru je završio pre šest godina.

Bonus video