• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.03.2022

16:29

IMPERATOR JE PAO NAJNIŽE! Adrijano u favelama u nikad lošijem izdanju! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

IMPERATOR JE PAO NAJNIŽE! Adrijano u favelama u nikad lošijem izdanju! (VIDEO)

Podeli vest

Legendarni Brazilac Adriano igrao je na najvećim fudbalskim pozornicama širom Evrope i sveta, bio deo džet seta , a danas živi tamo gde se i rodio i odrastao, u favelama Rio de Ženeira

Brazilski napadač Adriano Leite  Ribeiro, najbolje partije pružao je u italijanskom fudbalu, u dresovima Intera i Parme. 

Sada je od Imperatora čini se ostalo samo ime i lepa uspomena, jer je sebi potpuno uništio život, bar tako deluje.

Na društvenim mrežama pojavio je snimak Adrijana u užasnom stanju.  Ovoga puta je snimljen na motoru, dokmu prijatelji daju flašu pića.

 

 

Foto: printscreen/Instargam

 
 

Podsetimo, ponikao je u Flamengu, najpopularnijem klubu u Brazilu, koji igra na popularnoj "Marakani.

Kasnije se proslavio u Interu, a sa reprezentacijom Brazila je igrao u čuvenoj generaciji sa Ronaldinjom, Ronaldom, Kakom i činio jedan od najjačih napada koji je ikad viđen u fudbalu.

Ipak, po završetku igračke, trenerska karijera ga nije interesovala, kao ni život u Evropi, pa se tako u svom rodnom mestu često može videti po društvenim mrežama u nimalo reprezentativnom stanju kao što je gore pomenuta.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija