Autor: Informer.rs

08.12.2022.

12:26

Foto: Predrag Milosavljević

Sport

JAVIO SE I ALEKSANDAR MITROVIĆ! Ovako leči rane posle kraha u Kataru! (FOTO)

Brojni srpski igrači su se oglasili po povratku iz Dohe. Svi su razoračani zbog rane eliminacije, želeli su da naprave veliki rezultat i obraduju navijače, ali poručuju da čekaju novu šansu i Evropsko prvenstvo.

Mitrović je igrao u Kataru, iako je samo desetak dana pred početak takmičenja bio na štakama. Iako povređen, nije mu palo na pamet da propusti najveću svetsku fudbalsku smotru.

Posle Kraha u Kataru i malo odmora  sa porodicom, oglasio se na društvenim mmrežama i Mitrović. Provodi vreme sa suprugom Kristinom i očigledno uživa...

Informer

Instagram/Aleksandar Mitrović

 

Mitrović ima vremena da do kraja zaleči povedu pred nastavak sezone u Premijer ligi.

- Težak poraz, teška noć za nas i celu Srbiju. Velika žal, ne znam ni šta bih rekao, pun sam emocija i svi smo dali sve od sebe, ali nije bilo dovoljno i idemo kući. Čekaju nas nove obaveze od marta, a biće potrebno da se ovo slegne. Jedan od najtežih poraza u karijeri, stvarno ne znam šta bih rekao pametno i osećam se prazno. Šta je problem? Očigledno nismo igrali dobar fudbal... Očigledno smo pravili mnogo grešaka i to je bio problem. Greške koje zbog kojih nas nisu kažnjavali u kvalifikacijama, sada očigledno jesu - svi na ovom turniru su zasluženo - rekao je Mitrović posle eliminacije.

Bonus video