Autor: Informer.rs

09.12.2022.

08:39

Foto: ap photo

Sport

NEMCI POBESNELI! Pominju Srbiju, Palestinu, Hrvatsku... OPLELI PO FIFA KAO NIKADA DO SADA! Kukavice, licemeri...

Nemački "Bild" je naveo da organizatori Mundijala ne dozvoljavaju transparente političke prirode, a ni kapitenske trake sa LGBT bojama i porukama podrške ovoj zajednici (za koje se oni svesrdno zalažu)!

Takođe ovaj medij navodi se da je protiv Srbije pokrenuta istraga zbog zastave "Nema predaje" sa teritorijom Kosova i Metohije na njoj u svlačionici, a da je jedna poruka podrške Palestini dozvoljena!

E to je i te kako iznerviralo Nemce! 

Informer

 

Na utakmici koju su odigrali Katar i Holandija, domaći navijači su pevali "oslobodićemo Palestinu oružjem i krvlju", a poruke #FreePalestine, tj. "oslobodite Palestinu" su se mogle videti na svakom koraku! I to nije sve! Marokanci su posle svojih pobeda slavili na terenu sa zastavom ove države!

Informer

 

Kako navodi "Bild" , zbog neprimerenog skandiranja Milanu Borjanu Hrvati kažnjeni, otvorene su istrage protiv Srbije, a zaprećeno je kapitenima nacionalnih timova ako budu nosili "One Love" kapitenske trake uprkos zabrani FIFA! Sve ovo je izrevoltiralo Nemace, jer se zastave Palestine svuda prikazuju bez ikakvih kazni! Inače, Palestinu ne priznaju najveće svetske sile, a pre svih SAD, a među državama koje priznaju samo Izrael je i Nemačka!