Autor: Informer.rs

15.12.2022.

12:07

Foto: Instagram/Arijana Mihajlović

Sport

MIHINA PORODICA SE DANIMA NE OGLAŠAVA! Siniša, pobedi! Ceo svet je uz tebe, stižu poruke podrške za našu legendu...

Stanje srpskog fudbalera i trenera, koji već tri godine vodi žestoku bitku sa akutnom leukemijom, trenutno je prilično loše.

Siniši se u martu 2022. vratila opaka bolest, pa je morao na novi ciklus lečenja. Nakon što je početkom septembra prekinuo saradnju sa Bolonjom posvetio se lečenju i oporavku i retko se pojavljivao u javnosti. Međutim, situacija se pogoršala poslednjih dana.

Da nešto nije u redu sa Mihom moglo se naslutiti kada je u sredu novinar i direktor italijanske televizije "Tg5" Klement Mimun, objavio poruku na Tviter profilu. "Napred, Siniša", napisao je Mimun i tako pokrenuo lavinu spekulacija na Apeninima.

Oglasio se i radijski novinar Ilario di Điova koji je potvrdio da se stanje Siniše Mihajlovića pogoršalo, ali da je on treutno u stabilnom stanju i okružen porodicom. On se oglasio i danas i naveo da bi porodica trebalo da progovori o njegovom stanju i da nije na njemu da iznosi privatne informacije u javnost. Da je Sinišino stanje stabilno objavio je izrevoltiran dezinformacijama koje su se pojavile na društvenim mrežama.

Međutim, Sinišina porodica se povukla u ilegalu, što dodatno sve zabrinjava, a navijači iz celog sveta im šalju poruke podrške. Njegove ćerke Viktorija i Virdžinija, kao i supruga Arijana, aktivne su na društvenim mrežama, ali već danima nisu aktivne na Instagramu. Sinišina supruga poslednji put je šerovala fotografiju 5. decembra, a dotad je to svakodnevno činila.

Mihajloviću je akutna leukemija prvi put dijagnostikovana u leto 2019. godine. U više navrata je po nekoliko nedelja provodio u bolnici, znatno je smršao i ostao bez kose. Srpski as je za to vreme prošao kroz tri ciklusa hemioterapija, a odrađena mu je i transplantacija koštane srži.

Informer

Siniša Mihajlović

Tokom epidemije korone na Apeninima 2020. preležao je i opaki virus, a ubrzo se potpuno vratio treninzima i obavezama u Bolonji. U međuvremenu je postao i deda, pošto je njegova ćerka Virdžinija dobila devojčicu Violante sa fudbalerom Alesandrom Voglaćiom. Nažalost, krajem februara ove godine, tokom utakmice sa Salernitanom u Seriji A, iskusni stručnjak je ponovo osetio simptome bolesti. Miha je posle nekoliko dana potvrdio da mu se leukemija vratila, posle čega su italijanski mediji saznali i da je imao "medicinsku intervenciju koja nije bila beznačajna. Usledilo je novi ciklus lečenja, Miha je napustio bolnici tokom leta i delovalo je da se oporavlja. Posle raskida saradnje sa Bolonjom posvetio se samo sebi, nažalost, situacija se pogoršala poslednjih nekoliko nedelja, sada mu se lekari bore za život.

Bonus video

Tagovi:
Fudbal sport Siniša Mihajlović bolnica Rak leukemija