• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.04.2022

11:20

NAVIJAČI LACIJA RASPLAKALI ITALIJU! Hrabri Siniša... Mihina supruga poslala poruku "lacijalima"! (FOTO)

Instagram/Siniša MIhajlović

Fudbal

NAVIJAČI LACIJA RASPLAKALI ITALIJU! Hrabri Siniša... Mihina supruga poslala poruku "lacijalima"! (FOTO)

Podeli vest

Navijači Lacija nisu zaboravili Sinišu Mihajlovića

Fudbaleri Lacija pobedili su ove subote na svom terenu Sasuolo sa 2:1 u meču 31. kola Serije A. Duel je obeležio gol Sergeja Milinkovića-Savića, ali i parola navijača ekipe iz Rima.

Sergej je zatresao mrežu u 51. minutu, a najvatreniji naivijači Lacija razvili su poruku podrške svom bivšem igraču Siniši Mihajloviću koji će ponovo morati da se bori sa leukemijom, koja se vratila.

Lacijali su još jednom pokazali da ne zaboravljaju svoje fudbalere:

- Hrabri Siniša vodi, bori se i još jednom pobeđuje! - poručili su navijači Lacija i time pogodili fudbalske navijače u Italiji.

 

 

 

 

Emotivno je sve prihvatila i Sinišina supruga Arijana, koja se na društvenoj mreži Instagram zahvalila "lacijalima".

- Hvala vam, zaista ste posebni - poručila je ona.

Siniša Mihajlović mora na bolničko lečenje zbog opasnosti da mu se vratila bolest s kojom se borio tokom 2019. i 2020. godine.

Kako je rekao tener Bolonje poslednje analize krvi nisu bile najbolje i da postoji rizik da se bolest vratila. Siniša Mihajlović je sredinom 2019. godine šokirao Evropu kada je otkrio da boluje od leukemije. Nakon tri ciklusa hemioterapija i presađivanja koštane srži, nepunih godinu dana kasnije on se vratio normalnom životu i pobedio bolest. Nažalost, nedavno su mu se ponovo pojavili određeni simptomi.

Siniša se čak obratio igračima Bolonje iz bolnice.

- Život se ne živi bez problema nego se živi bez obzira na probleme. Život nije prava linija, postoje krivine, usponi, padovi, rupe, na koje možeš da padneš ali uvek treba da imaš snagu da kreneš dalje i da se nastavi sa rutom. Baš u najtežim trenucima, kao što smo videli pre, vidi se hrabrost i reakcija čoveka. Kada naletimo na problem, čovek može birati između dva puta: prvi je onaj uništavajući - kada se neko žali, izgubi veru, plaši se, odustane. A onaj drugi je konstruktivan - gde su važni pozitivan stav i pozitivne misli. Na primer, moja situacija pokazuje da živim u bolnickoj sobi tri sa tri, ali znam da je privremena situacija, imam veru u sebe, znam da ću pobediti ovu bolest, verujem doktorima i gledam na ovu stvar pozitivno - kazao je Siniša.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

...'lacijalima'.. Pa jedite .ovna vise, ne znate sami sta i kakva bi vise .ranja pisali .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija