• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2022

11:09

OVE SINIŠINE FOTKE NIKADA NISTE VIDELI! Oni su njegova snaga! Ne možete da verujete šta je rekao za suprugu Arijanu!

Instagram/Arijana Mihajlović

Fudbal

OVE SINIŠINE FOTKE NIKADA NISTE VIDELI! Oni su njegova snaga! Ne možete da verujete šta je rekao za suprugu Arijanu!

Podeli vest

Srpski trener Siniša Mihajlović ponovo će biti zbrinut u bolnici "Santa Orsola" u Bolonji, gde se lečio i prvi put nakon što je saznao da ima leukemiju

Siniša Mihajlović u subotu je saopštio da će morati na bolničko lečenje zbog opasnosti da mu se vratila bolest s kojom se borio tokom 2019. i 2020. godine.

Kako je rekao tener Bolonje poslednje analize krvi nisu bile najbolje i da postoji rizik da se bolest vratila. Siniša Mihajlović je sredinom 2019. godine šokirao Evropu kada je otkrio da boluje od leukemije. Nakon tri ciklusa hemioterapija i presađivanja koštane srži, nepunih godinu dana kasnije on se vratio normalnom životu i pobedio bolest. Nažalost, nedavno su mu se ponovo pojavili određeni simptomi.

Foto: Instagram/Arijana Mihajlović

 

Pobediće opet Siniša, niko ne sumnja, posebno što uz sebe ima prave stene, suprugu Arijanu i deca. Siniša ima dve ćerke - Viktoriju i Virdžiniju, i tri sina - Miroslava, Nikolasa i Dušana. Pored dece koju ima sa suprugom, Mihajlović ima vanbračnog sina Marka koji živi u Italiji.

Foto: Instagram/Arijana Mihajlović

 

- Supruga i deca su moja snaga, moj smisao svega. Karijera me je sprečila da u potpunosti uživam u njihovom odrastanju kao što bih voleo. Najmlađem sinu sam dao najviše pažnje jer sam bio stariji i više nisam bio fudbaler. Ali vreme prolazi brzo... Kada odem kod njega u školu, više ne trči da me pozdravi, već ga postaje sramota - rekao je nedavno Siniša.

Porodica mu je bila najvažniji lek kada je prvi put saznao da ima leukemiju.

- Moja supruga je uz mene svaki dan, pokazala mi je još jednom da sam najsrećniji čovek na svetu. Ona je jedina osoba koju znam da ima veća mu*a  od mene. Volim te!  Moja deca, odmah su tražila da budu donori koštane srži, ako je to moguće i postoji kompatibilnost. Oni su još mladi, potreban sam im. Neverovatna demonstracija ljubavi. Hvala i bratu i majci - kazao je tada iskreno Siniša.

Foto: Instagram/Arijana Mihajlović

 

On je pre dve godine otkrio da su supruga i on čekali još jedno dete. trudnoća je stopirana.

- Pre samo nešto više od godinu dana Arijana i ja smo čekali još jedno dete. Nažalost, trudnoća je stopirana. Imati dete sa 50 godina je slično početku, osetiš se ponovo mladim. Moja žena pati zbog toga, znam, vidim. U bolu, vidim da smo možda imali sve kao roditelji. Možda bi još jedno dete bio izazov vremena - rekao je Siniša za "Gazetu".

Foto: Instagram/Arijana Mihajlović

 

Trener Bolonje je proslavio 25 godina braka sa Italijankom Arijanom Rapaćoni  tako što je "srebrnu svadbu" ponovo krunisao pred Bogom.

Mihajlović i Arijana su svoju ljubav ponovo krunisali pred Bogom, ovoga puta u katedrali, jer su sada već davne 2005. godine imali crkveno venčanje u Sremskim Karlovcima. S druge strane, u građanski brak su stupili 28. juna 1996. godine.

- Oduvek je bila uz mene i imala je više hrabrosti nego ja. Bez nje ne bih bio čovek kakav sam danas - svojevremeno je Mihajlović rekao za svoju suprugu u koju se zaljubio na prvi pogled:

Foto: Instagram/Arijana Mihajlović

 

- Upoznali smo se preko zajedničke prijateljice kojoj sam odmah rekao: "Poručite Arijani da ću je danas oženiti ako želi. Ukoliko neće danas, onda može i sutra."

Mihu i Arijanu je te 2005. godine u Sremskim Karlovcima bla­go­slo­vio vla­di­ka srem­ski Va­si­li­je, a o tadašnjoj fešti pričalo se danima.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija