Autor: Informer.rs

16.12.2022.

19:53

Foto:

Sport

BILI SU NERAZDVOJNI PRIJATELJI! Evo kako je Ibrahimović PRIČAO o Mihajloviću! Pružao je podršku Siniši do smrti!

Odavno je poznato da su Siniša i Zlatan bili veliki prijatelji. Složni, zagrljeni, braća. Kao da ih je ista majka rodila.

Po završetku karijere i upliva u trenerske vode, Miha je održao sjajan odnos sa Šveđaninom, te su imali i istorijski nastup na Sanremu, gde su se predstavili pesmom "Jutro je", od Nade Topčagić.

U svojoj knjizi "Adrenalin" Ibrahimović je prvi put otkrio kako se osećao kada je saznao da njegov dobar prijatelj Siniša Mihajlović boluje od bolesti koja mu je odnela brata. Zlatan je otkrio da je bio u totalnom šoku kada je čuo da Siniša ima leukemiju. 

- Kada sam čuo tu vest, nisam imao snage da ga pozovem. Nekoliko dana je prošlo, pozvao sam ga i nisam bio u stanju da pričam. Na kraju je on mene uveravao da će sve biti kako treba. To je bilo posebno iskustvo, jer obično to ja radim drugima - rekao je Ibrahimović pre nekoliko meseci, a nema sumnje da je i sada među prvima pružio podršku velikom prijatelju.

Informer

 

- Ponudio sam mu bilo kakvu pomoć, bio sam tu za njega - istakao je Zlatan, kome je leukemija odnela jednog člana porodice, brata Sapka.

Ibrahimovićev stariji brat preminuo je 2014. godine od opake bolesti, nakon 14. meseci žestoke borbe za ozdravljenje. Ipak, bolest je pobedila, Sapko je umro pred Zlatanovim očima i taj događaj ostavio je nezalečivu ranu na njegovo srcu.