Autor: Informer.rs

19.01.2023.

08:40

Foto:

Sport

SPEKTAKL! Mesi udara na Ronalda možda i poslednji put!!


Kada danas u 18.00, na stadionu "Kralj Fahd" u Rijadu, sudija da znak za početak revijalne utakmice između Pariz Sen Žermena i najboljih fudbalera Al Nasra i Al Hilala, ljubitelji fudbala širom planete imaće priliku da uživaju u možda i poslednjoj epizodi epskog rivalstva između Lionela Mesija (35) i Kristijana Ronalda (37).

Informer

Kristijano Ronaldo



Argentinac će predvoditi pariske "svece", dok će Ronaldo debitovati u Saudijskoj Arabiji, gde je potpisao dvogodišnji ugovor vredan 400 miliona evra sa Al Nasrom. Njih dvojica delila su fudbalsku pozornicu u poslednjih 15 godina, a osvajanjem Mundijala u Kataru Mesi je dobio najveći mogući argument u večnoj debati ko je bolji.

Informer

Lionel Mesi



Međutim, duel u Rijadu mogao bi da bude prvi od mnogih između Mesija i Ronalda u Saudijskoj Arabiji ukoliko Argentinac pristane na faraonsku ponudu Al Hilala koja iznosi 975 miliona evra za tri godine.

Inače, saudijski milijarder platio je 2,4 miliona evra za VIP ulaznicu za prijateljsku fudbalsku utakmicu između Pari Sen Žermena i ekipe ol-star iz Rijada


Mesi protiv Ronalda

Utakmice 36
Pobede Mesija 16
Remiji 9
Pobede Ronalda 11

Bonus video