• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.01.2023

14:30

LUDILO! SAUDIJAC DAO MILIONE ZA POSLEDNJI SUSRET MESIJA I RONALDA! Evo šta će sve moći da uradi!

Fudbal

LUDILO! SAUDIJAC DAO MILIONE ZA POSLEDNJI SUSRET MESIJA I RONALDA! Evo šta će sve moći da uradi!

Podeli vest

Mushref Al-Ghamdi, menadžer u saudijskoj agenciji za nekretnine, za VIP ulaznicu za meč koji će igrati Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi izdvojio je 2.600.000 dolara, koji će biti uplaćeni u humanitarne svrhe

U četvrtak će ljubitelji fudbala širom sveta biti prikovani za TV ekrane!  Cela planeta sa nestrpljenjem čeka verovatno poslednju utakmicu između Kristijana Ronalda i Lionela Mesija.

Ljuti rivali koji su obeležili ovaj sport i delili fudbalsku pozornicu poslednjih skoro dve decenije, srešće se u prijateljskoj utakmici između kombinovanih sastava Al-Hilala i Al-Nasra i PSŽ-a (četvrtak, 18:00). 

Oči čitavog sveta biće usmerene prema Saudijskoj Arabiji, a samo pravi srećnici će uživo gledati spektakl na "King Fahd International" stadionu u Rijadu. Među njima je i Mushref Al-Ghamdi, menadžer u saudijskoj agenciji za nekretnine koji je za VIP ulaznicu izdvojio 2,6 miliona dolara!

 

 

Inače, Saudijci su pokrenuli humanitarnu aukciju za VIP ulaznicu. Početna cena bila je 266.000 dolara, a na kraju je prodata za deseterostruko veći iznos.

Ulaznica donosi niz pogodnosti,  među kojima je i pristup svlačionicama, kao i susret i fotografiranje s najvećim zvezdama - Ronaldom, Mesijem, Nejmarom, Mbapeom i ostalima!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija