Autor: Informer.rs

07.02.2023.

08:11

Foto: reuters

Sport

KRAJ DRAME! Fudbaler IZVUČEN ISPOD RUŠEVINA U TURSKOJ!

U ponedeljak se pojavila vest da je Atsu ponađen živ i zdrav, ali je potom stigao demant njegovog kluba. Na sreću,  Hatajspor se oglasio u utorak ujutru i potvrdio da je bivši igrač Njukasla i Čelsija živ. Govoreći za radio "Gol" u utorak ujutru, PR kluba Mustafa Ozat je rekao.

- Kristijan Atsu je izvučen iz ruševina sa povredama. Naš sportski direktor Taner Savut je, nažalost, i dalje ispod. Klub je duboko pogođen. Približavamo se kraju najopasnijih sati.

Atsu je završio ispod ruševina nakon zemljotresa od 7,7 stepeni na Rihterovoj skali, u kom je poginulo više od 4.000 ljudi. I to nakon što je noć ranije postigao pobedonosni gol u 97. minutu.

Hataj je pogođen zemljotresom jačine 7,7 rihtera čiji je epicentar bio u Kahramanmarašu, a mnogi sportisti su se našli ispod ruševina. 

Informer

Kristijan Atsu pronađen živ posle zemljotresa

Legendarni turski rvač i bivši olimpijski šampion Taha Akgul doneo je najgore moguće vesti. On je preneo katastrafalne informacije o rvačkom klubu u  Kahranmarašu. Zgrada u kojoj je bilo 30 do 40 rvača rvačog kluba u Kahranmarašu je razrušena i sportisti su ispod ruševina.