• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.02.2023

23:11

SITUACIJA SE MENJA IZ MINUTA U MINUT! Bivši saigrač Aleksandra Mitrovića i dalje pod RUŠEVINAMA zemljotresa! Čeka se POMOĆ!

reuters

Fudbal

SITUACIJA SE MENJA IZ MINUTA U MINUT! Bivši saigrač Aleksandra Mitrovića i dalje pod RUŠEVINAMA zemljotresa! Čeka se POMOĆ!

Podeli vest

Iako su portugalski i britanski mediji preneli informaciju da je Kristijan Atsu pronađen živ i zdrav, njegov PR prenosi da je i dalje pod ruševinama razornog zemljotresa u Turskoj

Pojavila se vest o spasavanju fudbalera, ali se zatim oglasio turski DHA koji prenosi izjavu menadžera Hataja Mustafe Ozata, po kojima ova informacija nije tačna.

- Kristijan Atsu i naš sportski direktor Taner Savut su, nažalost, i dalje pod ruševinama. Portugalski mediji su preneli vesti o Kristijanu Atsuu, ali ne možemo da dopremo do njega. Ne možemo da dođemo ni do koga. Ne možemo da dođemo do te oblasti. To je najteže mesto do kog treba doći. Ako se probijemo, svet će biti naš svakako. Čekamo pomoć. Svima je potrebna pomoć u zoni zemljotresa, ali velika je potreba da se pomogne Hataju. Nema mesta gde je ćebad dopremljena, nema mesta gde je supa dopremljena, ništa. Koliko je vremena prošlo od kako se dogodio zemljotres? - izjavio je Ozat.

Inače, Atsu je ove sezone stigao u Hataju, a na tri utakmice je postigao jedan gol. Njega je 2013. kupio Čelsi iz portugalskog Rio Avea, međutim, veći deo vremena je proveo na pozajmicama u Njukaslu i Evertonu. Nastupao je za engleski Bornmut i Malagu, a od jula prošle godine je u Turskoj.

Foto: reuters

 

Zemljotres u Turskoj desio se rano jutros i smatra se da je preko 1.500 ljudi izgubilo život, računajući i susednu Siriju. Bio je 7,8 stepeni na Rihterovoj skali i teško je pogodio Kahramanmaras, gde se nalazi sedište Hataje.

Atsu je reprezentativac Gane bio od 20212. godine, igrao je na Svetskom prvenstvu u Brazilu, a u nedelju veče je u 90+7. minutu postigao gol za pobedu Hataja nad Kasimpašom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija