Autor: Informer.rs

07.02.2023.

12:50

Foto: printscreen

Sport

VAPAJ SUPRUGE, GOLMANA I DALJE TRAŽE: Pomozite! Pod ruševinama je 30 sati... (VIDEO/FOTO)

Zemljotresi koji su razorili Tursku nastavljaju da odnose žrtve. Broj poginulih porastao na 3.419, povređenih je 20.534, a prema podacima koje je objavio SNN, ukupan broj žrtava sa onima u Siriji iznosi 5.021.

Kubra Turkaslan briznula je u plač dok je tražila pomoć, prenose turski mediji.

- Molim vas pomozite nam, ovde je strašno. Pod ruševinama je 30 sati. Niko ne može da dođe do njega, sve je sravnjeno. Nema dizalica, bagera...  - plakala je supruga turskog golmana. 

Informer

printscreen

Ahmet Ejup Turkaslan

Dok je supruga golmana izvučena iz ruševina, za Ejupom se i dalja traga, saopšteno je iz kluba, mada su neki mediji preneli da je preminuo.

- Naš golman je u zgradi koja je oštećena i uništena tokom zemljotresa, ali nastavljamo potragu. Njegova supruga nam je rekla gde bi trebalo da ga tražimo. Ako Bog da dobićemo lepe vesti. Nadamo se vašim molitvama - poručili su iz kluba, prenosi portal "Fanatik", a objavljen je i snimak potrage za golmanom.

Mnogi sportisti su se našli u životnoj opasnosti, a fudbaler Kristijan Atsu  u utorak ujutru izvučen ispod ruševina, dok se sportski direktor Hatajaspora Taner Savut i dalje nalazi u opasnosti. 

Veliki broj rvača jednog kluba, kao i čak 14 odbojkašica je u opasnosti, a srpska teniserka Emilija Milovanović srećom je bila na bezbednom u trenutku kada je zemljotres potresao Tursku.