• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.02.2023

08:11

KRAJ DRAME! Fudbaler IZVUČEN ISPOD RUŠEVINA U TURSKOJ!

reuters

Fudbal

KRAJ DRAME! Fudbaler IZVUČEN ISPOD RUŠEVINA U TURSKOJ!

Podeli vest

Kraj drame! Vezista Hatajspora Kristijan Atsu ipak je pronađen među ruševinama, nakon razornog zemljotresa koji je pogodio Tursku i Siriju u ponedeljak ujutru

U ponedeljak se pojavila vest da je Atsu ponađen živ i zdrav, ali je potom stigao demant njegovog kluba. Na sreću,  Hatajspor se oglasio u utorak ujutru i potvrdio da je bivši igrač Njukasla i Čelsija živ. Govoreći za radio "Gol" u utorak ujutru, PR kluba Mustafa Ozat je rekao.

- Kristijan Atsu je izvučen iz ruševina sa povredama. Naš sportski direktor Taner Savut je, nažalost, i dalje ispod. Klub je duboko pogođen. Približavamo se kraju najopasnijih sati.

Atsu je završio ispod ruševina nakon zemljotresa od 7,7 stepeni na Rihterovoj skali, u kom je poginulo više od 4.000 ljudi. I to nakon što je noć ranije postigao pobedonosni gol u 97. minutu.

Hataj je pogođen zemljotresom jačine 7,7 rihtera čiji je epicentar bio u Kahramanmarašu, a mnogi sportisti su se našli ispod ruševina. 

Foto: reuters

Kristijan Atsu pronađen živ posle zemljotresa

Legendarni turski rvač i bivši olimpijski šampion Taha Akgul doneo je najgore moguće vesti. On je preneo katastrafalne informacije o rvačkom klubu u  Kahranmarašu. Zgrada u kojoj je bilo 30 do 40 rvača rvačog kluba u Kahranmarašu je razrušena i sportisti su ispod ruševina.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija