Autor: Informer.rs

13.02.2023.

11:13

Foto: reuters

Sport

PUKLA BRUKA, NEJMAR SE POTUKAO SA DIREKTOROM! Haos u PSŽ pred meč sezone!

Posle poraza od Monaka (3:1) u 23. kolu francuskog prvenstva, mediji su preneli da su se fudbaleri Pari Sen Žermena verbalno sukobili sa sportskim direktorom kluba Luisom Kamposom.

Međutim, procurele su nove informacije i to dan pred meč sezone protiv Bajerna u osmini finala Lige šampiona. Sukob se dogodio nakon poraza protiv Monaka (1:3) ovog vikenda. "Sveci" su u ovom meču bili veoma oslabljeni, ali se očekivalo da i pored svega dođu do tri boda. Odigrali su kao da se štede za Bajern i to je zasmetalo Luisu Kamposu. Prethodno je PSŽ izgubio i od Marseja i ispao u Kupu Francuske, pa je drugi poraz u kratkom periodu napravio haos u svlačionici.

Izvori navode da su se posvađali na portugalskom i da je to slušala čitava svlačionica, nakon čega se u raspravu uključio i kapiten Markinjos. Navodno, bilo je i fizičkog sukoba, a ostali fudbaleri su se umešali i razdvojili zavađene strane. 

Informer

Nejmar se potukao sa direktorom

Nejmar je inače u prethodnom periodu imao problema sa povredom, ali igra odlično ove sezone pošto je upisao 17 golova i 16 asistencija. 

Lionel Mesi, Marko Verati i Kilijan Mbape najverovatnije će biti spremni za prvi meč sa Bajernom u Ligi šampiona (utorak, 21.00). Ali, s obzirom na atmosferu u svlačionici, biće uspeh ako se fudbaleri ne potuku na terenu.