• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.02.2023

15:16

PUCA PO ŠAVOVIMA U PSŽ POSLE KRAHA! Fudbaleri u klinču sa sportskim direktorom!

AP/Photo

Fudbal

PUCA PO ŠAVOVIMA U PSŽ POSLE KRAHA! Fudbaleri u klinču sa sportskim direktorom!

Podeli vest

Fudbaleri Pari Sen Žermena verbalno su se sukobili sa sportskim direktorom kluba Luisom Kamposom posle poraza od Monaka (3:1) u 23. kolu francuskog prvenstva, prenosi "Ekip"

Francuski mediji podsećaju da je PSŽ od početka godine zabeležio tri poraza i remi na sedam utakmica u francuskom prvenstvu, a eliminisan je u nacionalnom Kupu od Olimpika iz Marseja.

PSŽ je izgubio od Monaka (3:1) u 23. kolu nacionalnog prvenstva, a "Ekip" tvrdi da je ovaj poraz pokazao da ima dosta trzavica u ekipi. Ovaj ugledni francuski list piše da je došlo do burne rasprave između nekih igrača i sportskog direktora kluba, koji je fudbalere kritikovao zbog nedostatka agresivnosti.

Foto: Tanjug

Nejmar je malo nervozan

- Ova primedba se nije dopala Nejmaru i Markinjošu. Dve strane su ušle u verbalni sukob, koji je iznenadio sve u klubu. Nejmar je protiv Monaka igrao 90 minuta, a tokom meča je bio nervozan, jer je tokom utakmice gunđao i psovao. Čak je bio oštar i prema nekim saigračima. Na kraju su Kamposove kritike bile kap, koja je prelila čašu -  navodi "Ekip".

Foto: reuters

 

Francuski mediji navode da su čelnici kluba želeli da ovaj sukob ne izađe u javnost, ali je priča došla do "Ekipa".

- Najvažnije je da ostanemo jedinstveni. Uprkos svemu onome što se dešava i što kažemo jedni drugima - rekao je fudbaler PSŽ-a Presnel Kimpembe.

Na društvenim mrežama se oglasio i Kilijan Mbape.

- Najbitnije je da ostanemo jaki i ujedinjeni - poručio je Mbape.

PSŽ će u utorak dočekati ekipu Bajerna u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kako je došlo do atentata ako je tajna služba imala informacije o njemu? Ekspert za Bliski istok o navodnoj umešanosti Irana u pokušaj Trampovog ubistva! (VIDEO)
Live TV

Kako je došlo do atentata ako je tajna služba imala informacije o njemu? Ekspert za Bliski istok o navodnoj umešanosti Irana u pokušaj Trampovog ubistva! (VIDEO)

Stručnjak za Bliski istok Lea Kumer bila je gost Informerovog "Info jutra" u kom je govorila o navodnoj umešanosti Irana u atentat na bivšeg predsednika Amerike Donalda Trampa. SAD su u poslednjih nekoliko nedelja dobile obaveštajne podatke o navodnoj zaveri Irana da pokuša ubistvo Trampa, preneo je nedavno Si-En-En (CNN) pozivajući se na neimenovane izvore. Teheran je ubrzo demantovao ova pisanja američkih medija.

18.07.2024

09:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija