Autor: Informer.rs

14.03.2023.

13:00 >> 13:05

Foto: Starsportphoto

Sport

JEDNA REČ! Nemanja Matić imao je poruku za Željka Obradovića

Nekadašnji reprezentaivac Srbije propratio je derbi Partizana i Crvene zvezde u 21. kolu ABA lige, koji je pripao crno-belima (92:81). Dan nakon meča malo se priča o košarci, a mnogo više o incidentu koji je obeležio meč. Klubovi se ne smiruju, pljušte saopštenja sa obe strane, a u centru pažnje je košarkaš Partizana Matijas Lesor, koji je udario igrača Zvezde Filipa Petruševa. 

Informer

Željko Obradović

Odmah po završetku utakmice Obradović je pokušao da smiri strasti i izvinio se javno košarkašu Zvezde. Ovakav gest naišao je na oduševljenje kod Nemanje Matića, pa se oglasio na tviteru.

"Željko Obradović = gospodin" napisao je vezista Rome.

Naravno, njegov tvit je podelio publiku, pa ima onih koji ga napadaju i pitaju se šta ga je tačno kod trofejnog trenera oduševilo, a ima i onih koji su saglasni sa njim. Navijači Crvene zvezde burno su reagovali.

"Gospodin je čovek koji je udaranje nazvao "odgurivanje"? Idi, leči se. Ni on ni ti niste normalni" neki su od komentara navijača kluba sa Malog Kalemegdana.

Pristalice Partizana sa odobravanjem su dočekale Matićevo zapažanje.

"Tako je, Željko je najveći gospodin u Partizanu. Da njega nije bilo, nastao bi haos." konstatovali su navijači Partizana.