• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.03.2023

11:40

LESORU PRETI I ZATVOR! ZAKON JE JASAN! Posle udaranja Petruševa pesnicom centar Partizana može da završi IZA REŠETAKA! (VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

LESORU PRETI I ZATVOR! ZAKON JE JASAN! Posle udaranja Petruševa pesnicom centar Partizana može da završi IZA REŠETAKA! (VIDEO)

Podeli vest

Centar Partizana Matijas Lesor po završetku derbija sa Crvenom zvezdom udario je Filipa Petruševa i bacio senku na važan trijumf crno-belih u ABA ligi.

Ekipa iz Humske je posle neverovatnog preokreta savladala večitog rivala u derbiju 21. kola ABA lige rezultatom 92:81.

Nažalost, ni ovaj okršaj večitih beogradskih rivala nije prošao bez tenzija i incidenata na terenu. Francuski centar zbog divljačkog napada nakon poslednjeg zvuka sirene umesto ostao je u centru pažnje.

Lesor je odmah po završetku meča nasrnuo na centra Crvene zvezde Filipa Petruševa i dva puta ga udario pesnicom. Nastao je haos na terenu, umešali su se igrači oba tima i tako sprečili da sukob dodatno eskalira.

 

 

To je bio samo nastavak njihovog obračuna za vreme utakmice, kada su saigrači jedva smirili centra Partizana.

Opravdanja za nasilje nema i Lesor će zbog sramnog ponašanja gotovo sigurno snositi teške posledice. Nakon ispada koji je napravio očekuje se oštra reakcija ABA lige - Francuz će najverovatnije biti suspendovan i moraće da plati novčanu kaznu.

Foto: printscreen

To, međutim, nije sve. Zbog udaranja košarkaša Zvezde centar Partizana bi mogao da završi i u zatvoru!

Lesor je ozbiljno prekršio Zakon o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama.

Francuz je prekršio član 23 i preti mu kazna od 30 do 60 dana zatvora i novčana kazna od 50.000 do 150.000 dinara zbog "fizičkog napada učesnika na sportskoj priredbi i učestvovanja u fizičkom obračunu na sportskoj priredbi".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lalos

pre 1 godinu

Toliko ste pristrasni kada su Naprednjaci i Crvena Zvezda u pitanju da stvarate samo kontra efekat od onog koji zelite da postignete. P. S. Samo mala sugestija. Pozdrav

Neno

pre 1 godinu

Onaj iz Budućnosti kad je udario Petruseva pre par godina jel bio u zatvoru

Idi bre

pre 1 godinu

Ахаххахаха циганмала трпај информер

Rokki

pre 1 godinu

Krece masinerija,Srbija nije srecna kad Zvezda nije prva

Baki

pre 1 godinu

Zašto niko ne kaže istinu i šta je izazvalo ovakvu reakciju Lesora !!! Trebalo bi postreljati ceo Partizan da bi onda možda CZ uspela da uzme ABA ligu !!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija