28.03.2023.

06:21

Foto: Starsportphoto©

Sport

NEBITNO JE GDE IGRAM, ZA SRBIJU UVEK DAJEM MAKSIMUM! Emotivni GUDELJ nakon POBEDE! (VIDEO)

Posle velike borbe Pod Goricom Srbija je uspela da savlada Crnu Goru sa 2:0 golovima Dušana Vlahovića. Orlovi su sa dva trijumfa započeli kvalifikacije za Evropsko prvenstvo što daje povoda za optimizam u taboru naše reprezentacije pred nastavak ciklusa i borbe  za plasman u Nemačku. 

Informer

 

- Znali smo da će biti teška utakmica, Crna Gora igra dobro. Bili smo u problemu u prvom poluvremenu, ali smo u drugom dali golove i idemo sa tri boda kući. Bili smo u grčku, posebno na startu utakmice. Potreban nam je brži protok lopte i samopouzdanje, ali doći će to - rekao je Nemanja Gudelj. 

Fudbaler Sevilje dobio je novu ulogu u reprezentaciji pošto je prekomandovan u srce odbrane, a Gudelj dodaje da će za Srbiju uvek dati sve od sebe. 

- Nije do mene što nismo primili gol. Uvek dajem svoj maksimum za Srbiju, selektor mi je rekao da sam mu tu potreban. Nije mi nova pozicija, celu sezonu igram u Sevilji sličnu ulogu. Svejedno mi je, srećan sam što sam u reprezentaciji i što igram, nebitno je na kojoj poziciji - podvukao je Gudelj.