Autor: Informer.rs

29.03.2023.

08:22

Foto: Tanjug

Sport

NAJVEĆI PROMAŠAJ ZVEZDE MU PRETIO, A MESI GA UNIŠTIO! Argentinci spakovali rivalu 7 komada! (VIDEO)

Karipska država Kurasao je sinoć odmerila snage sa Argentinom u prijateljskom meču. Želeo je nekadašni igrač Crvene zvezde Rišairo Živković da pobedi Mesija, čak mu je i "pretio", ali ga je ovaj ućutkao het-trikom!

Informer

 

Već do poluvremena su Argentinci postigli pet golova, a najbolji fudbaler planete do odlaska na pauzu je čak tri puta zatresao mrežu. Fudbaler PSŽ-a je uz tri pogotka imao i asistneciju za četvrti gol svoje selekcije, dok je u nastavku meča prepustio Anhelu Di Mariji da izvede penal i tako postigne šesti gol na meču.

Osim Mesija i Di Marije, pogotke na ovom meču postigli su i Niko Gonzales, Enco Fernandez i Gonzalo Montijel.

Informer

Rišairo Živković

Interesantno je bilo videti kako će se snaći Rišairo Živković, momak se svojevremeno dugo pričalo o reprezentaciji za koju će zaigrati. Bio je jedan od najtalentovanijih igrača u Holandiji, gde je nosio dres Groningena i Ajaksa, ali se u seniorskom fudbalu "izgubio". Usledile su pozajmice u manje holandske timove, a igrao je i u Belgiji, Kini i Engleskoj, a  Živković je stigao u Crvenu zvezdu kao pojačanje, ali je dobio epitet jednog od najvećih promašaja u istoriji kluba!

Informer

 

Dres Zvezde nosio je na 14 utakmica, a upisao je gol i asistenciju.  Vratio se u Holandiju, potpisao za Emen, a ove sezone je postigao tri prvenstvena gola, a jedan od njih doneo je njegovoj ekipi bod protiv slavnog Ajaksa. Bilo kako bilo, želeo je da igra za reprezentaciju Holandije, posle rekao da se nadao "bar" Srbiji, a onda je momak iz mešovitog braka završio u selekciji Kurasaoa.