Autor: Informer.rs

29.03.2023.

12:14

Foto: Instagram/Arijana Mihajlović

Sport

DUŠA MALA, LJUBI DEDINU FOTOGRAFIJU! Mihina unuka sve rastužila! (VIDEO)

Srpski trener Siniša Mihajlović izgubio je bitku sa leukemijom 16. decembra prošle godine. Porodica, prijatelji, navijači i dalje ne mogu da veruju da Miha više nije sa nama.

Supruga i ćerke srpske legende često na društvenim mrežama dele uspomene, zajedničke fotografije, prisećaju se njegovih igračkih dana... Siniša ćerka Virdžinija danas je na Instagramu objavila potresan video, koji je svima naterao suze na oči. Vidi se kako malena Violante, Sinišina unuka, ljubi prvo Mihinu fotografiju, a potom fotku njenog tate Alesandra. 

Voljako je u dugogodišnjoj vezi sa Virdžnijom (24), drugom Mihinom ćerkom, a u oktobru 2021. dobili su ćerku Violante. On ne može da prežali preranu smrt srpskog trenera, koji mu je bio kao otac.

- Kada je Siniša otišao, bilo mi je jako teško, ali sam u sebi našao snagu da prebolim za koju nisam mislio da je imam. Osećao sam i odgovornost. On nije bio moj otac, ali kada se osećam potišteno, pomislim na njega, šta je bio i šta je radio. Mnogo mu dugujem. Pre mečeva uvek pomislim na njega kako gleda video snimke. Uvek me je pratio i podržavao - ispričao je nedavno italijanski fudbaler.

Takođe, deset novih imena postaće članovi "Kuće slavnih italijanskog fudbala", a posthumno čast će dobiti i Siniša Mihajlović. Kuća slavnih je ustanovljena 2011. godine od strane Fudbalskog saveza ove zemlje i Nacionalnog muzeja kako bi se očuvala uspomena na sve legende, trenere i sudije koje su ostavile trag u najvažnijoj sporednoj igri na svetu na Apeniniskom poluostrvu.

Informer

Nagrada će posthumno biti dodeljena i Siniši Mihajloviću, koji će se tako naći u društvu imena poput Đanfranka Zole, Zinedina Zidana, Žozea Murinja, Alesandra Altobelija, Kristijana Đirelija, Ernesta Pelegrinija i Erna Egrija Erbštajna, koji će takođe imati tu čast da se nađu u Kući slavnih.