• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.03.2023

18:48

SINIŠA MIHAJLOVIĆ POSTHUMNO U KUĆI SLAVNIH! Italija potvrdila da ga NIKADA NEĆE ZABORAVITI!

AP foto

Fudbal

SINIŠA MIHAJLOVIĆ POSTHUMNO U KUĆI SLAVNIH! Italija potvrdila da ga NIKADA NEĆE ZABORAVITI!

Podeli vest

Deset novih imena postaće članovi "Kuće slavnih italijanskog fudbala", a posthumno čast će dobiti i Siniša Mihajlović.

Kuća slavnih je ustanovljena 2011. godine od strane Fudbalskog saveza ove zemlje i Nacionalnog muzeja kako bi se očuvala uspomena na sve legende, trenere i sudije koje su ostavile trag u najvažnijoj sporednoj igri na svetu na Apeniniskom poluostrvu.

Nagrada će posthumno biti dodeljena i Siniši Mihajloviću, koji će se tako naći u društvu imena poput Đanfranka Zole, Zinedina Zidana, Žozea Murinja, Alesandra Altobelija, Kristijana Đirelija, Ernesta Pelegrinija i Erna Egrija Erbštajna, koji će takođe imati tu čast da se nađu u Kući slavnih.

Foto: Starsportphoto

Ceremonija još uvek nema zvaničan termin, ali u nekom od narednih meseci će ona biti održana. Svi koji će biti primljeni u Kuću slavnih dostaviće Muzeju neku svoju vrednu stvar, koja će biti izložena u okviru postavke.

U slučaju Siniše Mihajlovića to će učiniti porodica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija