Autor: Informer.rs

21.06.2023.

06:36

Foto:

Sport

"ORLOVI" SE UMALO OBRUKALI, OŠTRE REČI BOGDANOVIĆA: Žene i devojke nestrpljive, hoće na more, dugo čekaju... Bugari pojma nemaju


Reprezentacija Srbije odigrala je nerešeno u Bugarskoj u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo - 1:1 (0:0). Malo je nedostajalo da Mladen Krstajić šokira "orlove", ali je na našu sreću Darko Lazović golom u 96. minutu doneo bod "orlovima". U 47. minutu utakmice Despodov je pogodio za vođstvo domaćeg tima, ali je na kraju Lazović stavio tačku.

Bivši srpski fudbaler Rade Bogdanović, gostujući na RTS-u, istakao je da bugarska selekcija nema posebne kvalitete, a onda je otkrio gde leži remi Srbije u Razgradu.

- Rekao sam pre meča i sad ću ponoviti. Bugari pojma nemaju! A zašto ih nismo pobedili? Kraj je sezone, nezgodan termin, žene i devojke nestrpljive, hoće na more, na odmor, dugo čekaju... - rekao je Bogdanović

Posle oštrih reči ipak je poklazao da ne sumnja u naše fudbalere i plasman na Evropsko prvenstvo.

- Da smo bili u fokusu i kompletni, mi bi ovo dobili. Plasiraćemo se na Evropsko prvenstvo - jasan je bio Bogdanović.

Srbija više nije lider Grupe D, pretekla ju je Mađarska, koja posle junskog ciklusa ima isto bodova, ali bolju gol-razliku.

Srbija je u prva dva kola savladala Litvaniju i Crnu Goru identičnim rezultatom 2:0. Naredni mečevi "orlove" čekaju 7. septembra protiv Mađarske u Beogradu, a onda tri dana kasnije idu u goste Litvaniji. Mađari će nas ugostiti 14. oktobra, potom 17. oktobra u Beograd stiže Crna Gora, a 19. novembra Bugarska.