Autor: Informer.rs

24.07.2023.

10:33

Foto: profimedia

Sport

Pojavile se prve Mitrove fotke! Pogledajte šta radi dok čeka transfer u Al Hilal!

Pojavile su se prve fotografije našeg napadača sa meča protiv Brentforda u Filadelfiji (3:2). Sedeo je na klupi obučen u majicu i šorts, ali sjajno raspoložen, ikao je ljut na čelnike kliuba jer ne žele da ga puste u saudijski Al Hilal. U međuvremenu poznati italijanski novinar Fabricio Romano otkrio je najnovije vesti o Mitroviću, kome će se želja uskoro ispuniti.

- Prema mojim saznanjima Al Hilal i Fulam nadomak su dogovora o Aleksandru Mitroviću. Prolaze kroz završne detalje. Igrač je pre nekoliko dana pristao na lične uslove, želi da ode i klubovi su sada blizu sporazume pošto su prethodne dve ponude bile odbijene - napisao je Italijan o srpskom napadaču.

Zbog spora sa klubom Mitrović je u centru pažnje, pa si ga kemere pomno pratile. Uhvaćen je kako je zasmejavao saigrače tokom poluvremena, pa je jasno da cela situacija nije pokvarila raspoloženje našem reprezentativcu.

Informer

Aleksandar Mitrović odigrao je za Fulam čak 205 utakmica, postigao 111 golova, uveo je klub u Premijer ligu iz Čempionšipa i postao najbolji napadač u klupskoj istoriji. Menadžer Fulama Marko Silva našao je i zamenu Mitroviću, pa je jasno da će uskoro naš as put Saudisjke Arabaije. Meksički napadač Raul Himenez (32) iz Vulverhemptona, naredne sezone nosiće dres Fulama.

Fulam će na prodaji Mitrovića zaraditi 50 miliona evra, a srpski napadač će za tri godine ugovora inkasirati 45 miliona evra. Kako su mediji preneli njemu će se u Al Hilalu pridružiti i brazilski napadač Malkom, koji stiže iz Zenita za obeštećenje od 45 miliona evra i platu istu kao što će imati Mitrović. Al Hilal je već doveo Rubena Neveša, Kalidua Kulibalija i Sergeja Milinković-Savića.