Autor: Informer.rs

26.07.2023.

09:30

Foto: profimedia

Sport

Neverovatna scena! Mesi sedi na klupi i ćaska sa zemljakom Švarcmanom (VIDEO)

Lionel Mesi je odigrao još jedan spektakularan meč. U pobedi Majamija protiv Atlante 4:0 postigao je dva gola i to do 22. minuta, dok je namestio četvrti.

Argentinac je sve sam uradio već u osmom minutu utakmice, a potom je u 22. pogodio za 2:0.  Do poluvremena je bilo i 3:0, zahvaljujući Tejloru, koji je na dodavanje Mesija pogodio za konačnih 4:0.

Argentinac je napustio igru  pred kraj utakmice u 78. minutu, a kamere su ga uhvatile kako ćaska sa Dijegom Švarcmanom, 97.  terniserom sveta. Dijego nije skidao osmeh sa lica, naravno, a i Mesi je bio opušten, mada tokom igranja u Evropi nije navikao na ovakve scene.

Inače, suvlasnik kluba sa Floride, Horhe Mas, nije mogao da sakrije oduševljenje nakon što je Mesi pre nekoliko dana golom iz slobodnjaka doneo pobedu nad Kruz Azulom, a presrećan je bio i posle meča sa Atlantom.

- Videćete, biće "pre" i "posle" Mesija kada je reč o fudbalu u Americi - rekao je dobro raspoloženi Mas.

Vredi pomenuti da je Atlanta 100. klub protiv kojeg je Mesi pogodio od kada nastupa u seniorskom fudbalu. Zahvaljujući Argentincu posle pet godina je Inter prvi put na poluvreme otišao s tri gola prednosti, a trijumf od 4:0 je najveća pobeda uz 5:1 protiv Sinsinatija.