• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.07.2023

07:47

Dominacija! Bum bum Mesi, Amerikanci odlepili za Leom (VIDEO/FOTO)

EPA Images

Fudbal

Dominacija! Bum bum Mesi, Amerikanci odlepili za Leom (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Lionel Mesi priredio je novi spektakl navijačima Intera iz Majamija. Njegov klub je slavio protiv Atlante 4:0, a Mesi je postigao prva dva gola i to već do 22. minuta, dok je namestio četvrti.

Argentinac je sve sam uradio već u osmom minutu utakmice, a potom je u 22. pogodio za 2:0.  Do poluvremena je bilo i 3:0, zahvaljujući Tejloru, koji je na dodavanje Mesija pogodio za konačnih 4:0.

Kod prvog pogotka Mesi je izbio sam pred golmana. Prvo je levicom pogodio stativu, a onda je odbijenu loptu poslao u mrežu. Atlanta je tako postala 100. klub protiv kojeg je Mesi pogodio od kada nastupa u seniorskom fudbalu. Neverovatno, strelac je protiv stotinu različitih klubova!

 

 

 

 

 

Samo 14 minuta kasnije Mesi je golom završio sjajnu akciju s Tejlorom. Inače, Leo je oba pogotka postigao desnom slabijom nogom. 

 

 

 

 

Poslednji put je dva gola desnom nogom postigao pre osam godina, za Barselonu protiv Levantea. Nije na odmet pomenti da Mesi tek posle dve odigrane utakmice počeo da piše istoriju Majamija. Zahvaljujući Argentincu posle pet godina je Inter prvi put na poluvreme otišao s tri gola prednosti, a trijumf od 4:0 je najveća pobeda uz 5:1 protiv Sinsinatija. 

 

 

 

 

 

 

 


 Tejlor je bio oduševljen posle meča.

- Mesi je najbolji fudbaler na svetu. Ovakve partije su ono što on radi. Dao je dva gola, a učestvovao je u akciji kod mog prvog i asistirao mi za drugi. Igrati sa njim je ostvarenje sna - kazao je Tejlor posle utakmice. 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije
Društvo

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije

Nа tеritоriјi grаdа Bеоgrаdа, u окviru еpidеmiје priјаvljеnе 22.2.2024. gоdinе, rеgistrоvаnо је 57 slučајеvа mоrbilа, оd којih је 47 pоtvrđеnо u Rеfеrеntnој lаbоrаtоriјi Institutа zа virusоlоgiјu, vакcinе i sеrumе „Tоrlак”, а 10 оbоlеlih оsоbа su коntакti lаbоrаtоriјsкi pоtvrđеnih slučајеvа.

07.05.2024

22:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija