• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.07.2023

10:55

Bekam: Moramo strpljivo sa Mesijem! (VIDEO)

profimedia

Fudbal

Bekam: Moramo strpljivo sa Mesijem! (VIDEO)

Podeli vest

Dolazak jednog od najboljih fudbalera svih vremena Lionela Mesija (36) u Inter Majami podigao je na noge čitavu Floridu, a oduševljen je i nekadašnji fudbalski as Dejvid Bekam.

Doskorašnji član Pariz Sen Žermena dočekan je u Americi kao kralj, a ni kiša i loše vreme nisu sprečili 18.000 navijača da napune tribine stadiona "DRV PNK" .Dejvid Bekam, nekadašnji proslavljeni engleski fudbaler, a sada prvi čovek Majamija, istakao je da će Lionelu Mesiju trebati vreme da se navikne na MLS ligu. 

Gledao je Bekam trening koji je Argentinac odradio sa ekipom. Prvi put je sa timom bio i Serhio Buskets, pojačanje iz Barselone.

- Ma koliko da je dobar, ma koliko stvari da je uradio tokom karijere, i Mesiju će trebati određen period da se navikne na novu sredinu i nove uslove. Može da se desi da počnemo da pobeđujemo svaku utakmicu, ali je suština priče da budemo strpljivi i da ne očekujemo odmah čuda od Mesija i Busketsa - istakao je Bekam.

 

Brutalni Argentinac bi trebalo da debituje u petak u duelu protiv meksičkog Kruz Azula u duelu Liga Kupa, a Bekam je rekao da će mu minutaža biti dozirana.

- Videćemo da li će uopšte početi utakmicu, ipak je imao dugu pauzu. Međutim, to se na treningu uopšte niie videlo. Imamo odličnog trenera Martina, koji će najbolje proceniti koje vreme Mesi treba da provede na terenu - rekao je Bekam.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija