Autor: Informer.rs

01.08.2023.

12:31

Foto: Starsportphoto

Sport

Nekadašnji fudbaler Partizana pred transferom u Saudijsku Arabiju!

Crnogorski reprezentativac i nekadašnji štoper Partizana na meti je Al Šababa, koji je spreman da uđe u pregovore sa Atletiko Madridom. Zasad nema informacija koliko su spremni novca da ponude za obeštećenje ili za platu iskusnog defanzivca, ali jasno je da saudijskim klubovima novac nije problem i da mogu da iskeširaju koliko god da je potrebno.

Informer

Savić bi tako mogao da postane samo jedan u nizu odličnih fudbalera koji su ovog leta prešli u Arabiju. Pre njega to su uradili Karim Benzema, Sadio Mane, Sergej Milinković-Savić, Kalidu Kulibali, a blizu transfera u tamošnji Al Hilal u jednom momentu bio je i Aleksandar Mitrović.

O karijeri Stefana Savića ne treba previše trošiti reči. Posle BSK Borče prešao je u Partizan, sa kojim je igrao Ligu šampiona. Odatle je otišao u Mančester siti, pa Fiorentinu, a od 2015. godine je član Atletiko Madrida.

Ugovor sa popularnim "jorgandžijama" ističe mu narednog leta, pa se očekuje da prihvati ponudu iz Saudijske Arabije i omogući sebi jedan vrlo jak ugovor pred kraj profesionalne karijere.