Autor: Informer.rs

02.08.2023.

09:11

Foto: FK Crvena zvezda

Sport

Jović napokon strelac! Povezuju ga sa Zvezdom, on pogodio za Fiorentinu! (VIDEO)

Ušao je Luka Jović u igru u 73. minutu umesto Kouame, a gol članu Serije D dao je 15 minuta kasnije.

Opravdala je ulogu favorita Fiorentina, ali se u Beogradu videlo da mnogo toga škripi u timu za koji je u prvom poluvremenu nastupao i drugi Srbin, Nikola Milenković. Osim Jovića, golove su redom postisazali Brekalo u 41. minutu, Artur koji je bio precizan tri minuta nakon toga i Sabiri koji je matirao golmana rivala u 71. minutu meča. 

Poslednji put je Jović zatresao mrežu 27. maja protiv Rome kada je njegov tim poražen sa 2:1, a on je postigao pogodak pri vođstvu tima Žozea Murinja od 1:0. Nema sumnje da će ovaj gol značiti našem reprezentativcu koji je igrao u prvom poluvremenu u Beogradu, u kojem su crveno-beli postigli svih pet golova. 

Dva dana posle utakmice na "Marakani" iz Italije su stigle vesti u koje je bilo teško poverovati. Navijači portal Fiorentine "Firenze Viola" prenela je da Crvena zvezda u avgustu planira da "vrati" Luku Jovića i da mu za početak garantuje šest utakmica u grupnoj fazi Lige šampiona, što bi moglo da privuče njegove buduće interesente. Navijači Zvezde ne bi imali ništa protiv, a videćemo koliko je ova opcija realna...