Autor: Informer.rs

02.08.2023.

11:59

Foto: Reuters

Sport

Zbog ove bombe je Toti pao u depresiju! Prevarila ga je! (FOTO)

Kada su se venčali, Toti i Ilari su bili među najpopularnijim ličnostima u Italiji, svadba je uživo prenošena na televiziji, a imaju troje dece: Šanel, Kristijana i Izabel.

Njih dvoje su važili za jedan od najskladnijih sportskih parova, svaki muškarac bio je ljubomoran na Totija, jer je Ilari među nalepšim ženama na svetu. Ali, posle 17 godina braka i troje dece zvanično su se razveli zbog toga što je Ilari varala Totija. 

Informer

Posle dugo ćutanja "Princ Rima" je otovorio dužu, progovorio o svemu, priznao da je bio i u depresiji i otkrio kako je shvatio da ga žena vara. 

Informer

- Zbog korona virusa sam izgubio oca, a žena nije bila sa mnom. Proverio sam njen mobilni telefon, što nisam nikada radio, i pronašao poruke. Nisam mogao više da spavam. Ništa više nije bilo isto. Moje supruge, kada mi je najviše bila potrebna, nije je bilo. Do mene su dolazile glasine da Ilari ima drugog. Zapravo, to nije bila istina - imala je više od jednog. Nikad to nismo jedno drugom učinili u 20 godina, a onda su počela stizati upozorenja od raznih ljudi kojima verujem. Jednom sam pogledao njen telefon i video poruku posrednika između Ilari i treće osobe. Pisalo je: "Vidimo se u hotelu"-  ispričao je Frančesko Toti.

Informer

Priznao je legendarni as da je teško podneo kada je saznao da ga žena vara, pao je u depresiju.

- Bilo je glasina da smo varali jedno drugo, ali nismo. Sad ću vam dokazati. Činjenica je da sam upao u depresiju. Pretvarao sam se da je sve u redu, ali to nisam bio ja. Iz toga sam izašao zahvaljujući Noemi - kazao je Frančesko Toti o svojoj današnjoj devojci Noemi Boki sa kojom je od prošle godine.

Italijanska manekenka i voditeljka navodno je Totija varala sa ličnim trenerom, zaljubila se u Kristijana Iovina! Sa njim se viđala tokom putovanja u Milano gde je često išla zbog snimanja televizijske emisije. Njihova veza trajala je više od godinu i po dana, kako su preneli mediji.