• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: M. Z.

13.07.2022

09:39

Šok na Apeninima, TOTI SE RAZVODI! Puklo posle 17 godina! Mediji bruje o vanbračnim aferama!

Instagram/frančesko toti

Fudbal

Šok na Apeninima, TOTI SE RAZVODI! Puklo posle 17 godina! Mediji bruje o vanbračnim aferama!

Podeli vest

Legendarni fudbaler Frančesko Toti (45) i poznata voditeljka Ilari Blazi (41) potvrdili rastanak posle 17 godina braka * Mediji na Apeninima tvrde da su oboje imali vanbračne afere


Šok na Apeninima - Frančesko Toti (45) i Ilari Blazi (41) razvode se posle 17 godina braka! Proslavljeni italijanski fudbaler i poznata TV voditeljka zvanično su potvrdili da nisu više zajedno, ali da javnosti neće otkriti razlog zbog kojeg su se odlučili na rastanak!


Legendarni kapiten Rome i atraktivna plavuša počeli su ljubavnu vezu pre 20 godina, a venčali su se 2005. Imaju troje dece, sina Kristijana (17) i ćerke Šanel (15) i Izabel (6). Na sportsko-estradnom nebu važili su za jedan od najpopularnijih i najskladnijih parova, a mediji su ih često nazivali i "italijanski Bekamovi".

Blizak sa Noemi

Njihov privatan život oduvek je bio zanimljiv tabloidima, a u poslednjih nekoliko meseci spekulisalo se da nisu u dobrim odnosima. U februaru su demantovali takve navode, a na društvenim mrežama objavili su porodični video-snimak kako uživaju u jednom poznatom restoranu.
Ipak, sada su Princ Rima i njegova doskorašnja supruga potvrdili da će uskoro i zvanično biti razvedeni.

Foto: Instagram/frančesko toti

Frančsko Toti i Irali Blazi se razvode



- Pokušao sam da prevaziđem bračnu krizu, ali shvatio sam da rastanak nije mogao da se izbegne. Nastaviću da budem blizak sa Ilari, da zajedno podižemo našu decu. Razlozi našeg razdvajanja će ostati strogo privatna stvar - rekao je Toti.

Međutim, Apeninima kruže glasine da je bivši italijanski reprezentativac prevario ženu. Navodno je imao aferu sa Noemi Boki (34), koju je upoznao na padelu, sportu sličnom tenisu. Ona je rođena u Rimu, diplomirala je ekonomiju, dizajner je cveća i veliki fan Rome. Bila je udata za Marija Kaučija, preduzetnika i tim-menadžera niželigaša Tivolija, sa kojim ima dvoje dece.

Venčanje direktno prenosio Skaj Italija

Godinama su Frančesko Toti i Ilari Blazi bili u centru pažnje svetske javnosti otkako su 2002. počeli da se zabavljaju, a pogotovo kada su 19. juna 2005. rešili da stupe u brak. Ceremonija njihovog venčanja obavljena je u čuvenoj Bazilici Svete Marije u Rimu, a direktno je prenošena na Skaj Italiji. Sav prihod od televizijskih prava donirali su u dobrotvorne svrhe.


- Toti i Noemi su javno pokazivali zajedničke fotografije. Njihova ljubavna priča počela je prošle jeseni. Upoznali su se na padelu, ali su ubrzo počeli da izlaze na večere. Automobil čuvenog asa je nekoliko puta uslikan ispred njene kuće - piše italijanski "Ki".

 

 

Pronašao poruke

I to nije sve, jer ovaj poznati magazin tvrdi da je ipak Ilari prva prevarila muža. Problemi su počeli kada je Toti u telefonu svoje supruge našao određene kompromitujuće poruke. Kružile su priče da je nekadašnji foto-model posećivala jednog mladića tokom putovanja u Milano zbog snimanja TV emisije. Ona nije želela to da komentariše, već je samo kratko potvrdila da se razvodi.

 

 


- Moj brak sa Frančeskom je gotov. Proces rastanka će ostati privatna stvar i više neću davati izjave oko toga. Molim sve da izbegavaju spekulacije i da poštuju privatnost moje porodice - poručila je Ilari Blazi.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija