• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.10.2021

07:10

NIŠTA NE PREPUŠTA MAŠTI! Totijeva supruga pozirala bez donjeg veša /FOTO/

Reuters

Fudbal

NIŠTA NE PREPUŠTA MAŠTI! Totijeva supruga pozirala bez donjeg veša /FOTO/

Podeli vest

Legendarni fudbaler Rome Frančesko Toti je već godinama u braku sa atraktivnom Ilari Blazi koja je zapalila društvene mreže poslednjim objavama na Instagramu

Naime, Ilari je na storiju objavila video snimak kako pozira na nekom balkonu, a jasno se vidi da ispod provokativne haljine nema gaćice.

Kako bismo vam to dočarali, napravili smo nekoliko skrinšotova njenog storija, pa iz svakog ugla u sledećoj galeriji možete pogledati kako je Ilari provocirala pratioce.

Inače, Toti je pre nekoliko godina otkrio kako je započeo njihov prvi sastanak.

- Otišli smo do restorana koji je tada bio jedini otvoren. Došao sam po nju Ferarijem i pred restoranom je snažno otvorila vrata i udarila ih o zid pored. Mogao sam da je ubijem u tom trenutku, ali sam se pretvarao kao da se ništa nije desilo - rekao je tada "princ Rima".

Takođe, otkrio je i neke tajne iz njihovog bračnog života.

- Uvek sam za opciju da preuzmem inicijativu u krevetu. Želim seks svaki dan po ceo dan. Međutim, moja žena se stalno žali na glavobolju. Kada se sve zbroji imamo seks tri puta nedeljno. To i nije tako loše - dodao je Toti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija