Autor: Informer.rs

05.08.2023.

18:45

Foto: EPA

Sport

Navijači Fulama izviždali Mitrovića! (VIDEO)

Kako navode brojni portali, Mitrović je na zagrevanju pre meča prišao delu tribine gde se nalaze navijači Fulama, a jedan deo mu je uputio aplauze, dok ga je drugi žestoko izviždao. Pretpostavlja se da je razlog za to činjenica da je pre nekoliko nedelja izrazio želju da napusti ovaj klub i pređe u Al Hilal iz Saudijske Arabije.

Informer

Mitrović je meč protiv Hofenhajma, koji je njegov tim dobio sa 2:1, započeo na klupi za rezervne igrače. Vodeći gol za premijerligaša postigao je Meksikanac Raul Himenez, napadač koji je stigao u ekipu upravo u onim danima kada se spominjao Mitrovićev odlazak u Al Hilal.

Meksički golgeter, tada je, planiran kao zamena za srpskog napadača, koji je posle propalih pregovora sa Saudijcima i dalje član Fulama. Podsetimo, najnovije informacije kažu da je sada za najboljeg strelca u istoriji reprezentacije Srbije zainteresovan milanski Inter.

Informer

Mitrović je, inače, odigrao 23 minuta u meču protiv Hofenhajma i to mu je prvi nastup u pripremnom periodu. Navodno, i prilikom ulaska u igru dobio je zvižduke.

Evo kako je to izgledalo.

Kako su ranije pisali britanski mediji, popularni Mitar je navodno rekao svojim šefovima da više nikad neće zaigrati za "kolibare" ukoliko ga ne puste u Arabiju, ali očigledno je promenio svoj stav i spreman je da se stavi na raspolaganje treneru Marku Silvi.