Autor: Informer.rs

24.08.2023.

09:53

Foto: Al Hilal

Sport

Senzacija na pomolu! Mitrović ne ostaje u Al Hilalu?!

Ubojiti napadač Aleksandar Mitrović stigao je u Saudijsku Arabiju i tamošnji Al Hilal kod Nejmara i saigrača iz nacionalnog tima Sergeja Milinković-Savića, ali možda se ne zadrži u toj ekipi.

Nakon mnogo peripetija i ubeđivanja sa Fulamom u borbi da mu se dopusti da promeni sredinu, on je definitivno otišao u prebogatu zemlju, ali sada postoji mogućnost da Romelu Lukaku takođe dođe u Al Hilal! 

To ne bi bilo dobro za Mitrogola,  jer bi dolazak Belgijanca mogao da izazove i Srbinov transfer u neki drugi saudijski klub, poput Al Šababa ili Al Itifaka, koji vodi legendarni as Liverpula Stiven Džerard.

Informer

Ovu informaciju objavila je sportska radio stanica iz Velike Britanije i Irske, "talkSPORT" , uz objašnjenje da Čelsi želi da Lukaku prihvati poziv iz Saudijske Arabije nakon što mu je očigledno propao transfer u Juventus.

"Ostao je zainteresovan Al Hilal da dovede Lukakua posle propalog pokušaja ranije ovog leta, ali nedavno je doveo Mitrovića iz Fulama. Zbog toga bi Saudijci mogli da promene Mitrovićevu krajnju destinaciju, a njegovo konačno odredište u Arabiji moglo bi da bude kasnije određeno", navodi taj izvor.

Aleksandar Mitrović je posle lekarskih pregleda i zvanično potpisao trogodišnji ugovor vredan 75 miliona evra. Nejmar i Mitar sreli su se u teretani, a Brazilac je srdačno dočekao srpskog reprezentativca. Na društvenim mrežama je objavljen snimak kako se njih dvojica smeju i razgovaraju, pa nema sumnje da će odlično sarađivati i u napadu, naravno ukoliko Mitar ostane.