• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.08.2023

19:44

Susret od 185 miliona evra! Nejmar srdačno dočekao Mitra

printscreen Twitter

Fudbal

Susret od 185 miliona evra! Nejmar srdačno dočekao Mitra

Podeli vest

Srpski fudbalski reprezentativac Aleksandar Mitrović konačno je ispunio cilj i karijeru nastavio u saudijskom Al Hilalu.

Mitrović je pre dva dana napustio Fulam i doputovao u Rijad, gde je posle lekarskih pregleda i zvanično potpisao trogodišnji ugovor vredan 75 miliona evra.

Mitrogol je odmah po dolasku u Al Hilal zadužio opremu novog tima i otišao na trening kako bi se upoznao sa trenerom i svojim novim saigračima, među kojima je brazilska zvezda Nejmar. Doskorašnji napadač Pariz Sen Žermena je neposredno pre Srbina pojačao ekipu iz Saudijske Arabije za vrtoglavih 160 miliona evra po sezoni. 

Nejmar i Mitar sreli su se u teretani, a Brazilac je srdačno dočekao srpskog reprezentativca. Na društvenim mrežama je objavljen snimak kako se njih dvojica smeju i razgovaraju, pa nema sumnje da će odlično sarađivati i u napadu.

Prethodno, Mitrovića je među prvima dočekao njegov saigrač iz reprezentacije Sergej Milinković-Savić, koji je takođe stigao ovog leta u saudijski klub iz Lacija.

Nema sumnje da će navijači Al Hilala uživati u partijama fudbalskih asova, jer su pored Srba i Nejmara u klub ranije stigli Ruben Neves i Kalidu Kulibali, a sigurno će do kraja prelaznog roka u Rijad stići još neka fudbalska zvezda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija