Autor: Informer.rs

23.09.2023.

20:33

Foto: EPA

Sport

Šok u Seriji A! Sasuolo pregazio Juventus, Kostić zamenjen na poluvremenu (VIDEO)

Juventus je pao u Ređo Emiliji, Sasuolo je ponovo pregazio jednog od velikana italijanskog fudbala! Ekipa trenera Alesija Dionizija deklasirala je nekadašnjeg šampiona Italije sa 4:2 (2:1) u utakmici 5. kola Serije A i tako ogolila sve mane koje ima popularna "stara dama".

Informer

U ovom porazu učestvovali su i srpski reprezentativci Dušan Vlahović i Filip Kostić. I nisu se proslavili. Prvi je ostao bez pogotka i zamenjen je u 75. minutu, dok je Masimilijano Alegri Kostića ostavio u svlačionici nakon prvih 45 minuta.

Pobedu Sasuolu doneli su Arman Ljorente, Domeniko Berardi, Andrea Pinamonti, a četvrti pogodak autogol je Federika Gatija. Sa druge strane, za Juventus je pogodio Federiko Kjeza, a takođe, viđen je i autogol Matijasa Vinje. Uostalom, smehotresno je izgledao Juventus u pojedinim momentima, a naročito golman Vojčeh Ščešnji, kao kod prvog gola.

A tu je i katastrofalna reakcija štopera Gatija kod četvrtog gola Sasuola. Čovek je u panici sam sebi šutirao na gol!?

Nešto ranije, Milan je savladao Veronu sa 1:0 i tako na neki način preboleo poraz od Intera u prošlom kolu. Pobedu im je doneo Rafael Leao u 8. minutu, ali generalno, "rosoneri" se ni danas nisu proslavili igrom.

Informer