Autor: Informer.rs

10.10.2023.

12:00

Foto: Starsportphoto

Sport

Kladionice će naljutiti "orlove"! Evo kakve šanse daju Srbiji protiv Mađarske

Srbija je trenutno druga na tabeli G grupe sa 10 bodova, koliko ima i prvoplasirana Mađarska. Crna Gora je treća sa osam bodova, pa slede Bugarska sa dva i Litvanija koja ima isto toliko. Ako je verovati svetskim kladionicama, pred duel u subotu (19.45) Mađari su blagi favoriti sa kvotom 2,60, dok je na našu reprezentaciju 2,88, a da će meč biti okončan nerešenim ishodom 3,25.

Da će Mađari slaviti rezultatom 1:0 kvota je osam, a 8,5 da će istim rezultatom trijumfovati "orlovi". Ako ste uvereni u trijumf pulena selektora Dragana Stojkovića Piksija možete lepo da zaradite, kvota 15 je na pobedu 2:0, a čak 26 na rezultat 3:1 za naše momke, dok je 11 da će Srbija pobediti 2:1, a na isti rezultat na Mađare kvota je 10. Takođe, kvota da će prvi pogodak na meču postići naš napadač Aleksandar Mitrović je šest, 9,5 na Petra Ratkova, a Dušana Tadića 12.  

Informer

Poznate su kvote i za duel sa Crnom Gorom u Beogradu četiri dana kasnije. Bukmejkeri ne sumnjaju u naš tim, pa je kvota na trijumf 1,44, dok je na goste lak 7,5, a 4,33 da će meč biti okončan bez pobednika.

Sva moja koncentracija je usmerena na meč protiv Mađara. Razmišljam već mesec dana o ovoj utakmici. Mađari su psihološki u dobrom momentu, došli su u Beograd i pobedili, iako ni sami verovatno nisu očekivali. Sad je na nama da to vratimo. Ne očekujem da promene formaciju, mada će biti izmena kad je reč o igračima. Srećan sam što spremaju feštu, volim da učestvujem u takvim ambijentima. Ipak, učinićemo sve da do tog njihovog slavlja ne dođe - rekao je Stojković.