17.10.2023.

23:41

Foto: Informer

Sport

Radulović: Svaka čast Srbiji, lako je sa takvim igračima

Srbija je povela, gosti su izjednačili, ali su onda "orlovi" sa dva brza gola rešili pitanje pobednika (3:1). Radulović ističe da je lako bilo Srbiji, kad je imala fantastične igrače na koje je mogla da računa sa klupe.

Informer

 

- Čestitam Srbiji. Igrali smo hrabro, utakmica je bila živa do drugog gola Srbije. Međutim, u tom momentu individualni kva,itet Srbije rešio je meč. Kad imate dvojicu igrača na klupi kao što su Kostić i Milinković Savić, onda je lako. Izgubili smo sistem, a oni su to znali da kazne. Tu smo izgubili utakmicu - rekao je Radulović.

Prema njegovim rečima, ništa još nije rešeno i Crna Gora će se do kraja boriti za plasman na Evropsko prvenstvo. 

- Ako treba izgubiti, ovo je bio dostojanstven način od izuzetnog protivnika. Drugi gol je prelomio, izvršili smo izmene, krenuli napred, primili i treći gol. Protivnik je sve znao da kazni. Uvek sam govorio iskreno i pogodio sam 90 odsto. Grupa je ujednačena. Zakomplikovala se situacija. Mađari pre utakmice sa nama idu u Bugarsku. Skoncentrisaćemo se na nas, imamo kadrovskih problema. Borićemo se do kraja za svaki gol i svaki bod - zaključio je Radulović.