Autor: Informer.rs

01.11.2023.

13:32

Foto: Printscreen/Youtube/

Sport

Srbin je budućnost Bajerna! Pavlović za vikend debitovao, danas dobio profi ugovor

Tomas Tuhel je sipao komplimente na račun Srbina posle debija, a klupska uprava ekspresno je reagovala. Danas Nemačka bruji o Pavloviću, koji je nagrađen  trogodišnjim ugovorom. 

- Odrastao sam u Bajernu i srećan sam što sam potpisao prvi ugovor baš ovde. Sanjao sam o ovome odmalena. Veliko hvala svima što su me podržali u kampusu Bajerna. Želim da nastavim da učim na svakom treningu. Nastaviću vredno da radim na sebi - kazao je Pavlović. talentovani defanzivni vezista. 

Kristof Frojnd, sportski direktor, sipao je hvalospeve na račun 19-godišnjeg momka. 

- Aleks je tehnički veoma nadaren momak, sa dobrom vizijom. Željan je učenja, ambiciozan i odlučan u pogledu svojih ciljeva. To obećava. Veoma smo srećni što je potpisao prvi ugovor sa nama.

Informer

Pavlović je rođen u Minhenu, visok je blizu 190 centimetara i može da igra kao zadnji vezni i štoper. Bio je pozivan u omladinsku reprezentaciju Srbije. Ni za jednu selekciju Nemačke nije nastupao, naše državljanstvo je uzeo pre dve godine, a "orlovi" imaju šansu da ga ubede da obuče naš dres.

U izjavi za Informer doskorašnji predsednik, a sada čovek koji igra bitnu ulogu u vrhu Saveza, Nenad Bjeković, kaže da dugo skauti prate Pavlovića.

Informer

- Naravno da sam ispratio da je debitovao za Bajern i čestitam mu na tome. Nije mala stvar da sa 19 godina dođe do prvog tima jednog od najvećih klubova na svetu. Poznati su mi dobro njegovi kvaliteti, jer smo ga mi iz FSS godinama pratili. Postoje ljudi čiji je to konkretno posao. Nadamo se da će Pavlović zaigrati za Srbiju - poručio je Bjeković pre nekoliko dana.

Podsetimo, Bajern je proteklog vikenda dobio Darmštat sa 8:0. Aleksandar Pavlović dobio je šansu u poslednjih 13 minuta...