Autor: Informer.rs

23.11.2023.

10:55

Foto: Starsportphoto

Sport

Pobedio Zvezdu, sad dobija otkaz! Čukarički traži novog trenera

Klub sa Banovog Brda danas će zasedati i doneti odluku koja je više nego očekivana, da mladom stručnjaku Igoru Matiću (42) uruči otkaz. 

Nekada sjajni vezista ostvario je svega dve pobede na 18 utakmica, a među ta dva trijumfa jedan je nad Crvenom zvezdom. Informaciju je preneo "Sportski žurnal", koji tvrdi da je kap koja je prelila čašu poraz od Napretka u odloženoj utakmici Superlige Srbije.

Informer

Matić je na klupi Čukaričkog proveo tri meseca, a između ostalog, osim Zvezde pobedio je subotički Spartak. I to su jedine dve pobede nekadašnjeg veziste na klupi "brđana".

Sportski menadžment Čukaričkog, na čelu sa direktorom Vladimirom Matijaševićem i njegovim pomoćnikom Goranom Grkinićem je, kako prenosi "Žurnal", uvideo grešku kada je smenio Dušana Kerkeza i doveo Matića i sada je u porazi za novim stručnjakom.

Na sve to, "brđani" su bez osvojenog boda u grupi Lige konferencija, gde se nalaze još sa Ferencvarošem, Olimpijakosom i Fiorentinom. Što se tiče Superlige, trenutno su deveti na tabeli, sa svega 17 bodova u 14 mečeva, što je daleko ispod očekivanja.