• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.11.2023

21:35

Matić nakon poraza: Sjajan meč, ali nisam zadovoljan!

EPAIMAGES

Fudbal

Matić nakon poraza: Sjajan meč, ali nisam zadovoljan!

Podeli vest

Trener fudbalera Čukaričkog Igor Matić izjavio je večeras u Leskovcu da je njegov odigrao sjajan meč protiv Fiorentine, ali je dodao da ne može da bude zadovoljan rezultatom.

Fudbaleri Čukaričkog poraženi su večeras u Leskovcu od Fiorentine rezultatom 1:0 u meču četvrtog kola grupe F Lige konferencija.

- Ovo je bio sjajan meč, ali ne možemo biti zadovoljni rezultatom. Ostaje žal za bodovima. Neverovatno je da nam se neke stvari uporno dešavaju i da neće da nam se vrati. Predstavili smo srpski fudbal na lep način protiv jako kvalitetnog rivala. Momci su dali sve od sebe, perfektno smo taktički spremili utakmicu. Fiorentina osim tog penala i jedne šanse, nije pokazala mnogo toga. Mi smo imali dve, tri poluprilike i jednu stopostotnu šansu. Ali, nije nam se dalo - rekao je Matić posle meča za TV Arena sport.

Foto: Tanjug/AP

 

On je istakao da su fudbaleri Čukaričkog osim poseda u svim ostalim segmentima parirali igračima Fiorentine.

- Nedostajala je mirnoća u završnici i nadam se da ćemo uzeti bodove u nekoj od preostale dve utakmice. Rastemo iz utakmice u utakmice i sada se okrećemo Partizanu, protiv koga igramo za tri dana - zaključio je trener Čukaričkog.

Fiorentina je prva u grupi sa osam bodova, Ferencvaroš i Genk imaju po šest, a Čukarički je bez poena. U narednom kolu, Čukarički će dočekati Ferencvaroš, dok će Fiorentina ugostiti Genk.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Nova drama sa "boingom", i to u Istanbulu! Avion udario prednjim delom o pistu, dramatičan snimak se širi mrežama! (VIDEO)
KONTROLNI TORANJ ODMAH OBAVEŠTEN

Nova drama sa "boingom", i to u Istanbulu! Avion udario prednjim delom o pistu, dramatičan snimak se širi mrežama! (VIDEO)

Teretni avion kompanije Boing "FedEx Airlines" sleteo je u sredu na aerodrom u Istanbulu bez raspoređenog prednjeg stajnog trapa (deo aviona preko koga se on oslanja na podlogu, pri stajanju, poletanju, sletanju i vožnji po zemlji) i uspeo da ostane na pisti, saopštilo je tursko ministarstvo saobraćaja, dodajući da nema žrtava.

08.05.2024

12:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!
Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!

Pobeda Srpske vojske na Ceru je bila istorijska, ali gubici u ljudstvu bili veliki. Iz stroja je izbačeno čak 259 oficira i 16.045 podoficira i vojnika. Za tadašnju Srbiju od oko 4 miliona stanovnika, to je bio nenadoknadiv gubitak, naročito imajući u vidu da je u Balkanskim ratovima 1912-13 Srpska vojska izgubila oko 44 hiljade oficira, podoficira i vojnika. Veliki gubici u starešinskom kadru bili su istovremeno i veliki gubici srpske inteligencije i školovanih starešina. Ovo je priča o 1.300 kaplara.

08.05.2024

07:05