Autor: Informer.rs

03.12.2023.

08:47

Foto: Informer

Sport

Led! Piksijeva reakcija kad je video da idemo na Engleze, javio se i Japanac

Bila je zanimljiva i reakcija našeg selektora kada je video da će Srbija na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj igrati u grupi sa Engleskom, Slovenijom i Danskom.

Bio je Piksi hladan kao špricer. Delovalo je kao da već u glavi ima plan za sve naše rivale u grupi. Pogledajte, nije dozvolio naš selektor da protivnici bilo šta pročitaju sa njegovog lica, posle izvlačenja kuglica, ni strah, ni zadovoljstvo...

Informer

- Vrlo zanimljivo, vrlo! Teška grupa u svakom slučaju, moraš protiv svakog da igraš, da se pomučiš. Ta prva utakmica je protiv Engleza, biće izazovna i teška. Ono što nas zanima i što želimo jeste da se plasiramo u drugu rundu. Zanimaju nas prva dva mesta u grupi i učinićemo sve da dođemo do njih - rekao je Stojković za Informer posle žreba.

Na Istagramu se posle žreba oglasio i Katsuhito Kinoši, kondicioni trener u stručnom štabu selektora Dragana Stojkovića Piksija. Ne sumnja u "orlove", iako grupa nije laka: "Možemo", jasan je bio Kino.

Informer

Naš tim će takmičenje početi na"Areni Auf Šalke" u Gelzenkirehenu 16. juna 2024. godine protiv Engleske, a tu ćemo nominalno biti domaćini. Istog dana igraju Slovenija i Danska u "MHP Areni" u Štutgartu. U drugom kolu četiri dana kasnije Srbija će igrati 20. juna protiv Slovenije na "Alijanc Areni" u Minhenu, a treći meč će biti na programu 25. juna 2024. godine protiv Danske, takođe na "Alijanc Areni".