Autor: Informer.rs

03.12.2023.

10:29

Foto: Starsportphoto

Sport

Poznate satnice utakmica na EP! Evo u kojim terminima Srbija igra protiv Engleske, Slovenije i Danske (FOTO)

Odmah nakon žreba otkriveno je da će ekipa Dragana Stojkovića Piksija turnir otvoriti 16. juna utakmicom protiv Engleske, da je rival u drugom kolu Slovenija 20. juna, a da je treće kolo pet dana kasnije protiv Danske.

Evropska fudbalska unija (UEFA) već unapred je pripremila matricu i odredila tačne termine i satnice utakmica i što je najvažnije, već sada je poznato kada će tačno "orlovi" na teren.

Informer

Meč protiv Engleske na stadionu "Feltins Arena" u Gelzenkirhenu počeće 16. juna od 21.00, što bi trebalo da bude "šlag na tortu" tog dana na Evropskom prvenstvu. Protiv Slovenije u 2. kolu igramo od 15.00 časova u Minhenu na "Alijanc Areni", a u 3. rundi protiv Danske ponovo od 21.00, takođe na stadionu Bajerna.

Podsetimo, selektor Srbije Dragan Stojković Piksi juče je za Informer analizirao rivale i smatra da je realan domet našeg tima plasman u narednu rundu takmičenja.

Vrlo zanimljivo, vrlo! Teška grupa u svakom slučaju, moraš protiv svakog da igraš, da se pomučiš. Ta prva utakmica je protiv Engleza, biće izazovna i teška. Ono što nas zanima i što želimo jeste da se plasiramo u drugu rundu. Zanimaju nas prva dva mesta u grupi i učinićemo sve da dođemo do njih - kaže Stojković.