Autor: Informer.rs

05.12.2023.

09:23

Foto: profimedia

Sport

Ludnica! Ibrahimovićev sin odlučio za koju reprezentaciju će igrati!

Šveđani su u transu, mediji pišu hvalospeve, a navijači su oduševljeni zbog odluke sina njihovog idola.

Gledajući poreklo i korene, mogao je mlađani Vinsent da odabere Hrvatsku ili Bosnu i Hercegovinu zbog bake i deke, ali je odluka pala na zemlju u kojoj je rođen.

Završio je Zlatan ove godine bogatu igračku karijeru, a sada je vreme da na fudbalsku pozornicu stupi njegov sin. Talentovani tinejdžer je dobio poziv da se priključi kampu reprezentacije Švedske na kome su igrači rođeni 2008, a mediji i nacija su ovo sa oduševljenjem dočekali.

Informer

Čim je stigao poziv da se priključi U15 selekciji Švedske, novinari su počeli da pišu o njemu, a pohrlili su mediji i iz drugih zemlaja da vide dete čiji će otac ostati upamćen kao jedan od najboljih napadača svih vremena.

- Novinari ne smeju da razgovaraju sa njim. Kolektivna je ocena da on ne bi trebalo da bude dostupan medijima. Trebalo bi da ima što prirodniji ulazak u ovakvo okruženje - oštro je poručila portparolka Fudbalskog saveza Švedske Petra Toren.

Informer

Vinsent Ibrahimović je vezista kojem fudbalski znalci predviđaju blistavu budućnost, a Zlatan ima i sina Maksimilijana za kojeg ostaje da se vidi hoće li krenuti bratovim i očevim stopama.