Autor: Informer.rs

12.12.2023.

10:56

Foto: EPAIMAGES

Sport

Kovačić preti pred dolazak na "Marakanu": Pobedićemo Zvezdu i bez Holanda!

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su šansu da se domognu proleća u Evropi za ovu sezonu. Mančester siti stiže u Beograd, već je osigurao prvo mesto u grupe G, pa utakmica nema nikakav rezultatski značaj. Siti će igrati bez Erlinga Holanda, pošto je povređen, ali je Mateo Kovačić uveren da i bez njega mogu do trijumfa. Pep Gvardila ne može da računa ni na Žeremija Dokua zbog povrede mišića.

Igrači Siti su i pored kadrovskih problema puni samopouzdanja nakon pobede protiv Lutona (2:1) u Premijer ligi, prve posle tri remija i poraza. "Građani" ne brinu pred duel sa šampionom Srbije.

- Nedostajali su nam igrači poput Holanda i Kevina de Brujnea, nije lako kada nemate najbolje igrače. Nisu sada sa nama, pa moramo da damo 10, 20 odsto više, kao što smo u nedelju. Kad je tako onda pobeđujemo - kazao je Kovačić pred utakmicu sa Zvezdom.

Informer

Siti je pre pobede protiv Lutona, poražen 1:0 od Aston Vile, dok je odigrao 3:3 sa Totenhemom, 1:1 protiv Liverpula i 4:4 sa Čelsijem. Trenutno ima četiri boda manje od lidera Premijer lige Liverpula. 

- Ekipa je samouverena jer smo odigrali dobro. Nismo imali loše rezultate, nekoliko remija, gde smo mogli i da pobedimo. To je ponekad fudbal. Radi se samo o tome kako se vratiš. Pokazali smo da kada je najvažnije i najteže možemo da igramo najbolji fudbal.