Autor: Informer.rs

16.12.2023.

23:13

Foto: EPA

Sport

Barselona se ispromašivala i već kasni u trci za titulu!

Ne ide fudbalerima Barselone u španskoj Primeri u poslednje vreme! Slavni katalonski klub prošle nedelje doživeo je šokantan poraz od Đirone u prvenstvu Španije, a večeras je kiksnuo i na gostovanju Valensiji, pošto je odigrao svega 1:1 (0:0).

Bio je to meč u kojem su se fudbaleri Ćavija Ernandeza propisno ispromašivali. I to naročito važi za jednog od najboljih fudbalera današnjice Roberta Levandovskog. Promašio je nekoliko velikih šansi da prekine loš niz Barselone, koja je, podsetimo, i u sredu kiksnula u Ligi šampiona.

Poveli su Katalonci večeras pogotkom Žoaa Feliksa u 55. minutu, a kazna za promašaje stigla je u 70. minutu, pošto je Ugo Giljamon postavio konačnih 1:1.

Informer

 

Što se tiče ostalih mečeva večeras u Primeri, izdvaja se velika pobeda Hetafea nad Seviljom (3:0). Igrali su na tom meču reprezentativci Srbije, Nemanja Gudelj i Marko Dmitrović za Sevilju i Nemanja Maksimović za Hetafe. Duel je na kraju ostao upamćen zbog toga što je trener "berbera" Dijego Alonso podneo ostavku.

Veliku pobedu ostvario je i Atletik Bilbao protiv Atletiko Madrida (2:0), dok je Selta u prvom meču ovog dana pobedila Granadu sa 1:0.