Autor: Informer.rs

28.12.2023.

11:05

Foto: profimedia

Sport

Gvardiola gubi strpljenje zbog Hrvata! Ovaj snimak sve govori! (VIDEO)

Poslednjih mesec dana defanzivac Mančester sitija Joško Gvardiol suočava se sa brojnim kritikama na račun svojih igara, a posle gostovanja Evertonu pretrpeo ih je i od šefa stručnog štaba engleskog giganta.

Aktualni šampion Engleske upisao je tek drugi trijumf u Premijer ligi u poslednjih sedam kola, a španski trener imao je mnogo toga da kaže igraču kojeg je učinio najskupljim odbrambenim fudbalerom sveta.

Naime, Joško Gvardiol je ušao u igru u 43. minutu umesto povređenog Džona Stounsa, a Pep je nakon poslednjeg sudijskog zvižduka uhvaćen kako se iz petnih žila trudi da objasni nešto svom pulenu.

Na kraju je Španac zagrlio Joška i dao mu podršku, ali je jasno kao dan da ovaj ne pruža partije za koje je trofejni stručnjak smatrao da hoće.

Iako je za dolazak Hrvata u klub plaćeno 90 miliona evra, nikako da Gvardiol opravda očekivanja stručnog štaba i navijača.

Navijači često kritikuju nekadašnjeg igrača Dinama iz Zagreba i Red Bul Lajpciga, pa ostaje da se vidi da li će u godini pred nama fudbaler koji je oduševio planetu na Mundijalu u Kataru opravdati poverenje i novac koji je u njega uložen.