Autor: Informer.rs

05.02.2024.

11:36

Foto: isntagram

Sport

Horor! Poznati detalji stravične smrt devojke tokom polnog odnosa sa fudbalerom

Nesrećna devojka je imala četiri srčana udara i posekotinu od pet centimetara u vagini, a brazilski mediji prenose da će autopsija utvrditi šta se zaista desilo. Takođe, fudbaler Korintijansa Dimas de Oliveira je pod istragom policije. 

Devojka, inače ćerka policijaca, rekla je prijateljima da će u restoranu gledati meč između Korintijansa i Sao Paula, ali je imala dogovoren sastanak sa fudbalerom mladog tima Korintijansa. Otišla je u zgradu u kojoj živi fudbaler, što su kamere i potvrdile, jer je Dimas sačekao Liviju.

Fudbaler je kasnije tokom istrage rekao policiji da nisu konzumirali alkohol i droge, kao i da se Livija onesvestila posle drugog polnog odnosa koji su imali. Dimas je pozvao hitnu pomoć, dobio je instrukcije kako da izvrši masažu srca, ali je ekipa po dolasku u stan zatekla devojku koja je krvarila. Kada je stigla pomoć sproveli su proceduru oživljavanja i uspeli. Mediji prenose da živa stigla u bolnicu, ali da je tamo doživela četvrti srčani zastoj. Krvarenje iz rane je zaustavljeno tek po dolasku u bolnicu, ali lekari tada nisu znali šta je izazvalo povredu, a ubrzo je po dolasku u bolnicu proglašena mrtvom.

Medicinska sestra je pozvala njenu porodicu pošto su uspeli da oktljučaju njen telefon putem otiska. Livijin otac, Rubens Čagas Matos, sreo je fudbalera Korintijansa koji mu je ispričao šta se desilo u stanu, došlo je do svađe, pa je morala da reaguje policija. Rubens je tvrdio da Dimas nije pokazao nikakvu zabrinutost ili saosećanje.